Security Services

Security Control is een organisatie waar professionals met veel passie werken aan de veiligheid van personen, privacy, objecten en goederen. Wij staan voor een hoogwaardige dienstverlening, kwaliteitsoplossingen, een scherp oog voor welzijn en zorg voor betrokkenen.

Onze objectbeveiliging richt zich op evenementen en bedrijven met buitengewone vereisten rondom hun veiligheid. Onze mensen zijn uitstekend opgeleid en maken gebruik van hoogwaardige technologieën en “best of class” middelen. Op die manier weten we altijd onderscheidend vermogen te creëren.

Al onze medewerkers zijn verbonden door hun passie en DNA voor beveiliging. Wij investeren continu in onze diensten om op die manier tot de absolute top van de Benelux te behoren. Vernieuwende technologieën en innovatieve toepassingen maken Security Control tot een unieke speler in de markt.

Een persoonlijke en professionele aanpak staat bij ons altijd voorop. Niet voor niets kennen we een hoge klanttevredenheid en hebben we een trouwe klantenkring.

Evenementenbeveiliging

Wij geven u advies over de beste manier van beveiligen en over de passende dienstverlening bij het evenement, de ruimte, de locatie en het bezoekersprofiel. Wij leveren voorafgaand aan het evenement altijd een grondige beoordeling af aan u. Op die manier beschikt u over een gedetailleerd beveiligingsplan, een overzicht van de procedures en over een eventueel communicatie- en rampenplan. Onze securityprofessionals kunnen tijdens uw event in uniform, casual of formeel (smoking) gekleed gaan.

Objectbeveiliging

Door optimale beveiliging van objecten kan enorme financiële, economische en emotionele schade voorkomen worden. Security Control weet dat elk object andere eisen aan de beveiliging stelt en maakt hoogwaardige beveiliging tot realiteit. Het beveiligen van kantoren- winkels of andere bedrijfsruimtes gaat verder dan een goed werkend slot op de deur. Security Control richt zich op het leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Daarnaast zijn wij in staat om uw te adviseren en de Risk Inventory and Evaluation (RI&E) rapporten te formuleren die vereist zijn door gezondheids- en veiligheidsinstanties. Security Control is gespecialiseerd in het beveiligen van complexe objecten en objecten met een hoog risicoprofiel.

Hondenbeveiliging

De door ons speciaal in eigen beheer getrainde honden zijn uitmuntende bewakers. Wij kunnen deze dienstverlening inzetten bij het detecteren van explosieven, drugs, wapens, vuurwerk, geld en tabak.

Brandwachten

De brand- en veiligheidswachten zijn bij ons rijksgediplomeerd. Wij voeren brandwacht-, mangatwacht-, EHBO- en gasmeetwerkzaamheden uit op een kwalitatief hoogwaardige wijze met een hoog veiligheidsniveau. Hierbij zetten we altijd goed opgeleide vakmensen in. Onze vakmensen zorgen voor een vertrouwd gevoel en bieden de zekerheid dat alles geregeld is.

Apparatuur

Ons bedrijf heeft voor opdrachtgevers een X-ray operator, detectiepoorten en andere controle- en veiligheidssystemen in eigen beheer.

NL