Security Control

Wanneer er behoefte is aan beveiligingsondersteuning, in welke vorm dan ook, biedt Security Control een oplossing. Sinds 2003 bieden wij als onafhankelijk beveiligings- en adviesbureau maatwerk bij diverse beveiligingsvraagstukken in de Benelux.

Onze jarenlange passie, expertise en ervaring gebruiken we om een oplossing te creëren die past bij de situatie. Of het nu gaat om beveiliging van personen, objecten, privacy of een evenement. We beseffen goed dat geen enkele dreiging hetzelfde is. Daarom besteden wij veel tijd aan het in kaart brengen van de situatie. We hechten bovendien veel waarde aan een goede vertrouwensband met onze cliënten. Samen werken we eraan om veiligheid te creëren en projecten en evenementen tot een succes te maken.

Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons altijd voorop. Onze vakmensen werken allemaal volgens onze zeven kernwaarden: persoonlijk, integer, discreet, beschaafd, ethisch, eenvoudig en vertrouwd. Daarmee onderscheiden wij ons. Bij ons heeft u de zekerheid dat alles veilig is geregeld.

Advisoryboard

Security Control beschikt over een zeer bijzondere referentielijst. Met trots kunnen we vermelden dat we gebruikmaken van gerenommeerde adviseurs binnen en buiten ons vakgebied met een schat aan expertise op diverse gebieden.

Aanvullend

Security Control werkt onder een door het Ministerie van Veiligheid & Justitie verleende vergunning. Al onze collega’s zijn blijvend gescreend en gecertificeerd. Tevens zijn al onze collega’s minimaal in het bezit van hun EHBO/BHV/VCA/AED en training hartmassage. Security Control is in haar branche in het bezit van alle keurmerken en certificeringen.

NL