Quote

OVER SECURITY CONTROL

Protecting People, Property & Information

Security Control gebruikt de jarenlange ervaring met beveiliging om maatwerk te leveren als het om het beveiligen van mensen, objecten en informatie gaat. Maatwerk maakt onderdeel uit van onze veiligheidsstrategie. Geen enkele dreiging is hetzelfde daarom is er ook voor het tegengaan ervan geen standaardoplossing.

Sinds 2003 biedt Security Control haar diensten aan door heel Nederland met oog voor kwaliteit en altijd op een hoogwaardige wijze en veiligheidsniveau. In alles wat wij doen staat klanttevredenheid centraal. Wij werken met u samen om uw objecten veiliger te maken en uw projecten en events een succes te laten zijn! Onze vakmensen opereren vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, eenvoud en vertrouwen en geven daarmee zekerheid dat alles veilig is geregeld.

 

SMART & SAFE – BEVEILIGING MET EEN HOOG IQ

[IMAGE]

Dreiging doet zich op honderden verschillende manieren voor. Bij Security Control kennen we ze allemaal, zodat we precies de maatregelen kunnen nemen die het meest effectief zijn. We combineren daarbij ‘high-technology’ met ‘smart thinking’. Daarbij zorgen we er altijd voor dat het beveiligen zo gebeurt dat er zo min mogelijk inbreuk gemaakt wordt op het dagelijkse leven van de erbij betrokken mensen.

Al jaren is Security Control een vaste beveiligingspartner voor families en personen met een hoog risicoprofiel. Onze mensen spreken hun talen, zijn hoog opgeleid en hebben oog voor de omgeving waarin u functioneert. Liever zijn wij er niet, helaas zijn we nodig en daarom opereren we bij voorkeur op de achtergrond zonder de dagelijkse gang van zaken te beïnvloeden.

Persoonlijk, eenvoud en vertrouwen zijn de kernwaarden die in onze beveiliging centraal staan en daarmee maken wij het onderscheid in een effectieve beveiliging van u en uw gezin (familie).

Security Control kent een bijzonder leerprogramma voor kinderen en hun verzorgers (Security Awareness Training Kids) om ook kinderen bewust te maken van hun omgeving en het effect van hun handelen. Weerbaarheid, alertheid en bewustwording staan centraal in een programma dat op een speelse en toegankelijke manier veiligheid in het dagelijks leven verankerd. Deze specialistische diensten zijn in eigen beheer ondergebracht onder de naam www.thehouseofsafety.nl

WAT VERTROUWELIJK IS, MOET VERTROUWELIJK BLIJVEN

[IMAGE]

Bij Security Control zijn specialisten werkzaam op het gebied van informatievoorziening en informatiebeveiliging, zowel on-premise als in de cloud. Security Control brengt fysieke en IT beveiliging bij elkaar en dat maakt ons uniek in de markt. Wij brengen uw informatiebeveiliging- en voorziening naar een hoger niveau met oog voor de menselijke factor. De toegevoegde waarde van Security Control bestaat uit het slim bij elkaar brengen van onze ervaringen in de fysieke beveiliging en de beschikbare IT componenten. Wij richten ons op het slimmer, betrouwbaar en kosteneffectief maken van uw informatievoorziening en beveiliging. Wij houden het simpel, maken het persoonlijk en creëren vertrouwen.

Digitale Forensische Opsporing

Fraude, onregelmatigheden, inbreuken op uw informatiebeveiliging uw organisatie zit met de negatieve gevolgen. Security Control heeft met haar ervaring in de fysieke beveiliging en opsporing een streepje voor op de rest van het veld. Wij combineren traditionele opsporingsmethoden op een slimme manier met de nieuwe technologische hoogstandjes, om zo tot een maximaal resultaat te komen.

ALLES VAN WAARDE WEERLOOS? NIET BIJ ONS.

[IMAGE]

Het beveiligen van onroerende en roerende zaken klinkt niet zo spectaculair, maar is dat wel. Door optimale beveiliging van objecten kan enorme financiële, economische én emotionele schade voorkomen worden. Security Control weet dat elk object andere eisen aan de beveiliging stelt en maakt hoogwaardige beveiliging tot realiteit.
Uw kantoor is uw tweede thuis en wij beschouwen uw kantoor dan ook als uw tweede huis! Het beveiligen van kantoor- winkels of andere bedrijfsruimtes gaat verder dan een goed werkend slot op de deur. Security Control richt zich op het leveren van eersteklas beveiligingsoplossingen, daarnaast zijn wij in staat om u te adviseren en de Risk Inventory and Evaluation (RI & E) rapporten te formuleren, vereist door de Gezondheids- en Veiligheidsinstanties.

De medewerkers van Security Control zijn opgeleid in:

1. Toegangscontrole en CCTV-toezicht
2. Receptiediensten
3. Het uitvoeren van preventieve inspectierondes
4. Sluiten/openen van panden
5. Sleutelbeheer
6. Host/Hostess functie uitoefenen

Allen zijn gekwalificeerd Beveiliger 2 en gespecialiseerd in Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) en Bedrijfshulpverlening (BHV).

Security Control is gespecialiseerd in het beveiligen van complexe objecten en objecten met een hoog risicoprofiel; voor ons geldt de uitdaging, voor u de zekerheid dat alles onder controle is.

HET VERRASSENDSTE EVENEMENT MOET VOORSPELBAAR ZIJN

[IMAGE]

Evenementen zijn vaak georkestreerde chaos, waarbij het gedrag van mensen in goede banen geleid moet worden. En kan worden, want bij Security Control hebben we de kennis in huis om de veiligheid van bezoekers en medewerkers binnen en buiten de evenement locatie te borgen. Waardoor een evenement alleen inhoudelijk nog verrassend zal zijn.

Security Control staat voor een persoonlijke benadering, vertrouwen geven en uitstralen en een eenvoudige beveiligingsoplossing ook voor complexe opdrachten. Een event, privé feestje, groot concert of sport evenement, wij stellen uw wensen en de beleving van de bezoekers centraal!

Security Control doet meer voor u als klant, wij geven u advies over de beste manier van beveiligen en over passende dienstverlening bij het evenement, de ruimte, de locatie het bezoekersprofiel. Onze vakmensen in evenementenbeveiliging leveren voorafgaand aan het evenement altijd een grondige beoordeling af aan u. Zo beschikt u over een gedetailleerd beveiligingsplan en procedures, naast een communicatie- en rampenplan.
Security Control is uw partner door geheel Europa als het gaat om beveiliging van gezelschappen op reis of events.

Evenementen kunnen veel aandacht opeisen van u en uw organisatie daarom bieden wij u advies en ondersteuning aan bij het verkrijgen van de voor uw evenement benodigde vergunningen.

Formeel? Informeel? Het maakt ons niets uit. Uw wensen staan centraal en onze security professionals kunnen in uniform, casual of formeel (smoking) gekleed gaan tijdens uw event.

HONDENBEVEILIGING – PERFECT GEHOOR EN EEN FORMIDABELE NEUS

[IMAGE]

De door ons speciaal getrainde honden zijn uitmuntende bewakers. Altijd alert, met een beter, scherper en richtingsgevoeliger gehoor dan de mens. Omdat hun reuk ook superieur is (tot 1 miljoen maal beter dan dat van de mens), zijn honden ook meesterlijke speurders. En dus zetten we ze in bij het detecteren van explosieven, drugs, wapens, vuurwerk, geld en tabak.

BRANDWACHTEN – VOORKOMEN DAT JE OP DE BRAND KUNT WACHTEN

[IMAGE]

Security Control heeft ruime ervaring met het leveren van brand en veiligheidswachten. Wij begrijpen dat u niet alleen beveiliging wilt voor uw bedrijf, instelling of event maar ook een regisseur die uw totale veiligheid waarborgt met de inzet van goede vakmensen. Onze vakmensen die als brand en veiligheidswachten bij u worden ingezet zijn rijksgediplomeerd. Bij ons kunt u terecht voor reguliere en lang lopende aanvragen voor brand- en veiligheidswachten leveren op contractbasis als ook op ad hoc basis.

Security Control biedt haar diensten aan door heel Nederland. Wij voeren brandwacht-, mangatwacht-, EHBO-, gasmeetwerkzaamheden op een kwalitatief hoogwaardige wijze en op een hoog veiligheidsniveau uit, waarbij altijd goed opgeleide vakmensen worden ingezet.
Bij het verrichten van de werkzaamheden op locatie staan veiligheid en klanttevredenheid centraal. Wij werken met u samen om uw projecten, events tot een succes te maken, met waarborging van kwaliteit en veiligheid. Onze vakmensen zorgen voor een vertrouwd gevoel en de zekerheid dat alles is geregeld.

OPLEIDINGEN – VOORBEREID VOORUIT

[IMAGE]

Security Control verzorgt, opleidingen op het vlak van EHBO/BHV/EAD & VCA (vol) met aandacht voor detail en vooral kwaliteit. Het cursusaanbod voorziet in het halen van de benodigde certificeringen en herhalingstrainingen. Alles volgens de hoogste normeringen en altijd actueel.

Thehouseofsafety.nl verzorgt als erkend opleidingsinstituut van het CCV specialistische rijopleidingen in de categorie D1 tot en met 4. Tijdens de rijopleiding wordt de chauffeur voorbereid op persoonlijke risico’s van de passagiers en zichzelf tijdens aankomst- en vertrekmomenten. U kunt de rijopleiding als particulier en als werknemer van een organisatie volgen. De opleidingen vinden zowel plaats bij het verkeerscentrum als in het inzetgebied van onze klanten.

Quote

ONZE WERKWIJZE – EVEN UNIEK ALS UW WENSEN

In de luchtvaart is het werken volgens strikte protocollen de basis voor de enorme vliegveiligheid. Bij Security Control werken we op vergelijkbare wijze. We brengen op basis van checklists de wensen en behoeften van onze klant in kaart, tot in de kleinste details. Op basis daarvan ontwikkelen we een veiligheidsplan dat even uniek is als het individu, het object of het evenement dat beveiligd moet worden. Dat plan vertelt u precies wat wij kunnen en moeten doen om risico’s te beheersen en veiligheid te bieden. Uiteraard met een nauwkeurige kostenspecificatie. Na goedkeuring, gaan wij gericht aan de slag.

ONZE ERVARING – DE TIJD WERKT IN UW VOORDEEL

Bij Security Control hebben de mensen samen een schat aan ervaring. Opgebouwd bij leger, politie en hoog aangeschreven beveiligingsbedrijven. Goed opgeleid, voortdurend bijgeschoold. Alle tijd die wij hebben besteed aan het opdoen van kennis en ervaring, werkt in uw voordeel. Want beveiliging leer je nu eenmaal in de praktijk. En in die praktijk hebben we voor tal van beroemde evenementen, gerenommeerde bedrijven en befaamde mensen gewerkt, in eigen land en ver daarbuiten.

MAATSCHAPPELIJK RELEVANT EN VERANTWOORD

Bij Security Control vinden wij het vanzelfsprekend om iets terug te doen voor de maatschappij. Veiligheid en veiligheidswelzijn zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Wij geloven in de kracht van verbinding en samen iets betekenen voor mensen die het moeilijk hebben in het dagelijks leven. Op verschillende manieren ondersteunt Security Control organisaties en initiatieven die het verschil maken op een positieve manier, daarmee veiligheid en geborgenheid voor een ieder creërend.